Amsterdam

20 januari: Kris Berry & Perquisite

Nodig je vrienden uit voor het concert met deze e-card.

Op maandag 20 januari 2014 staat het beste van twee werelden bij Hart op de Tong (HODT): Kris Berry & Perquisite. Samen hebben de topproducer en de zangeres met de fluwelen stem een gouden plaat afgeleverd die je meeneemt naar een betoverende wereld om nooit meer te verlaten. In de sfeervolle houten Keizersgrachtkerk zullen ze tijdens een intieme, akoestische avond jou deelgenoot maken van hun universum.

Kris Berry & Perquisite maakten met Lovestruck Puzzles een melancholisch en persoonlijk album waarop de golvende zanglijnen en beeldende teksten van Berry en de inventieve, gelaagde producties van Perquisite op een natuurlijke manier samenkomen. Je zou bijna zeggen: als puzzelstukken die elkaar gevonden hebben. Dat blijkt: 3FM bekroonde het direct tot album van de week.
Tijdens Hart op de Tong trekken ze het publiek nog dieper hun wereld in met een akoestische set en verhalen die hen inspireren. Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken? Daarnaast krijg je zelf tijdens en na de show kans om vragen te stellen. Om de grens tussen klassiek en modern op te zoeken, zal verder een van de nummers met het orgel als begeleidend instrument gespeeld worden.

Hart op de Tong vindt plaats in de Keizersgrachtkerk. Ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, is de kerk net als de poptempel befaamd om de uitstekende akoestiek. Gelegen in het centrum van Amsterdam, is de kerk ook gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers. De toegang bedraagt 10 euro in de voorverkoop. De deuren gaan vanaf 20:00 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten.
Naar de kaartverkoop


Aan de tiende act werken mee:
Hoofdact: Kris Berry & Perquisite, Marnix Dorrestein, Jelle Huiberts, Jasper Slijderink.
Orgel: Diederick Koornstra
Gastspreker: Mieke Smilde
Productie: Guido Attema, Joachim Vreeman
Vrijwilligers:
Geluid & licht: Douglas Audio, Rory van der Oest
Sponsoring: Keizersgrachtkerk, Orgelfonds, IKON, ZinWeb

Kris Berry en Perquisite. Foto: Martijn van de Griendt foto/copyright: Martijn van de Griendt.