Amsterdam

5 jaar Hart op de Tong: compilatiealbum

Jubileumfoto/copyright: Suzanne Wansink.

Hart op de Tong bestaat vijf jaar! En dat vieren met een compilatie-album. 15 bij ons gespeelde en opgenomen nummers staan erop. Verkrijgbaar vanaf vrijdag na afloop van het concert met Pink Oculus. Bekijk hier welke nummers erop staan. De opbrengsten gaan naar het Wereldhuis. Een organisatie die ongedocumenteerde migranten helpt met onderwijs, rechtsbijstand, de Nederlandse cultuur, en het bieden van perspectieven.
Meer info

Utrecht 4 april: Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim is na het winnen van de Grote Prijs van Nederland en het halen van de finale van De beste Singersongwriter voor velen geen onbekende meer. De troubadour zingt over persoonlijke en maatschappelijke thema's. Over het zoeken naar innerlijke rust en het vluchtelingendebat. Deze avond in Hofman café speelt Rogier akoestisch en gaat nader in op de zaken die hem raken in het leven. Entree slechts 5 euro. Je kunt ook vooraf heerlijk eten.
Meer info

10 maart 2017: Pink Oculus

Hart op de Tong viert haar 20ste jubileum-editie met het oprijzende multitalent Pink Oculus. Deze dame werd reeds door meerdere internationale festivals gekroond tot het hoogtepunt van het weekend. In de intieme houten Keizersgrachtkerk zal ze op vrijdag 10 maart haar liedjes akoestisch ten gehore brengen en ingaan op de bronnen die haar hebben geïnspireerd in het leven.
Meer info

16 september 2016: Niels Geusebroek

Op vrijdag 16 september staat bij Hart op de Tong een artiest centraal die inmiddels geen uitleg meer behoeft: Niels Geusebroek. Heel Nederland kan zijn neo-klassieke lied Take Your Time Girl meezingen. In een akoestische setting zal de bevlogen zanger in de intieme houten Keizersgrachtkerk zijn liedjes ten gehore brengen en nader ingaan op de inspiratiebronnen die hem de meeste levenslessen hebben bijgebracht.
Meer info