Amsterdam

17 maart: Marike Jager

Marike Jager. Foto: De-Flux foto/copyright: De-Flux.

Bekijk de e-card van het concert.

Op maandag 17 maart 2014 staat de fabuleuze singer-songwriter Marike Jager op het podium bij het muziekevenement Hart op de Tong (HODT). Via haar 'zinnenprikkelend wemelen in de mensenziel', belooft het weer een sensationele avond te worden in de mysterieus mooie Keizersgrachtkerk.

Tijdens Hart op de Tong trekt Marike het publiek nog dieper haar wereld in dan je gewend bent, met een akoestische set en verhalen die haar inspireren. Wat is de drijfveer om deze tekst, deze gedachte muzikaal te vertolken? Daarnaast krijg je zelf tijdens en na de show kans om vragen te stellen. Om de grens tussen klassiek en modern op te zoeken, zal verder een van de nummers met het orgel als begeleidend instrument gespeeld worden.

Hart op de Tong vindt plaats in de Keizersgrachtkerk. Ontworpen door dezelfde architect als Paradiso, is de kerk net als de poptempel befaamd om de uitstekende akoestiek. Gelegen in het centrum van Amsterdam, is de kerk ook gemakkelijk toegankelijk voor bezoekers. De toegang bedraagt 10 euro in de voorverkoop. De deuren gaan vanaf 20:00 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten.


Aan de elfde act werken mee:
Hoofdact: Marike Jager, Henk Jan Heuvelink
Orgel: Diederick Koornstra
Gastspreker: Inger van Nes
Productie: Guido Attema, Joachim Vreeman
Vrijwilligers:
Geluid & licht: Douglas Audio
Sponsoring: Keizersgrachtkerk, Orgelfonds, IKON, ZinWeb