Ouderkerk

OUDERKERK - 17 januari: Rogier Pelgrim

Rogier Pelgrim

Vanaf zaterdag 17 januari vindt het muziekevenement Hart op de Tong (HODT) plaats in de Amstelkerk in Ouderkerk a/d Amstel. Singer-songwriters gaan aan de hand van hun liedjes in op de pijnpunten van hun leven. De eerste editie komt Rogier Pelgrim langs. In 2012 deed hij mee aan het programma van Giel Beelen: de beste singer/songwriter van Nederland. Daar maakte hij veel indruk en bereikte de finale. Sindsdien tour hij met zijn album Rolling the Dice door Nederland.

Rogier is 28 jaar en al vanaf zijn veertiende met muziek bezig. Inmiddels leeft hij van de muziek en treedt hij op in verschillende settings, van huiskamer tot aan Carré. Zijn verhalende liedjes gaan over de liefde, ontmoetingen met mensen en soms ook over geloof. Zo schreef hij nummers als Listen en How we fell from grace.

Hart op de Tong is een concept dat over genomen is van de Keizersgrachtkerk uit Amsterdam. Artiesten bedenken een eigen vullend programma met liedjes die een speciale betekenis voor hen hebben. Halverwege het concert wordt een interview met hen gehouden over de achterliggende gedachten van de artiest bij de liedjes. Eén nummer wordt gespeeld met het orgel als belangrijkste instrument om zo optimaal gebruik te maken van het prachtige kerkgebouw.

Om 20.00 uur gaan de deuren van de kerk (Kerkstraat 11) open. Kaarten kun je voor 10 euro per stuk aan de deur kopen. Het concert begint om 20:30. Iedereen van harte welkom!


Aan de eerste act werken mee:
Hoofdact: Rogier Pelgrim (zang &gitaar),Jannica Woudstra (zang), William van Barneveld (keyboard)
Orgel: William van Barneveld
Host: Jolien van Zelderen
Productie: Guido Attema, Jolien van Zelderen
Geluid & licht: Douglas Audio
apps.aero Heris IT