Haarlem

29 maart: Farris

Bekijk de videoclips van nummers live bij Hart op de Tong
Coming home
Dreaming

Zondag 29 maart presenteert zanger Farris tijdens Hart op de Tong zijn nieuwe album TALK OF THE TOWN. Het album is geproduceerd door Jeroen van den Hengst (Loïs Lane).

Met dit nieuwe album dat een ode aan de liefde brengt, ontvangt stadsdominee Tom de Haan Farris graag in de Nieuwe Kerk. Want liefde is niet alleen roze en fijn, maar ook fragiel, pijnlijk, frusterend, opzwepend en heerlijk. En daar is het Farris om te doen.

“Om te begrijpen waar het mis ging in mijn verbroken relatie, moest ik eerst mijn innerlijke demonen verslaan” zegt Farris over het ontstaan van veel van zijn liedjes. Tijdens de albumpresentatie duikt hij met het publiek dieper in wat liefde met ons doet. Voor de gelegenheid brengt Farris zangeres Monique Klemann mee, die ook een groot aandeel had in de totstandkoming van het album.

Hart op de Tong vindt plaats in samenwerking met het Patronaat in de Nieuwe Kerk. Een zeventiende-eeuwse kerk aan het Nieuwekerksplein in hartje centrum. De toegang bedraagt 5 euro in de voorverkoop, exclusief reserveringskosten. De deuren gaan vanaf 15:30 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten.

Hart op de Tong is drie jaar geleden opgericht in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. Tijdens intieme sessies dompelden onder meer Spinvis, Wende Snijders, Typhoon en Giovanca het publiek onder in hun belevingswereld, gedachtestromen en inspiratiebronnen.


Aan de vijfde act werkten mee:
Hoofdact: Farris
Host: stadsdominee Tom de Haan
Productie: Guido Attema, Tom de Haan, Inge Verdegaal
Vrijwilligers:
Geluid & licht: Patronaat
Sponsoring: Protestantse gemeente Haarlem, Patronaat, Kerk & Wereld, Haella fonds, IKON

“Farris”
apps.aero Heris IT