Haarlem

31 augustus: Tommy Ebben

Bekijk de videoclips van nummers live bij Hart op de Tong
Eurydice
Brother Devil

De Nieuwe Kerk Haarlem en het Patronaat halen voor de derde editie Hart op de Tong (HODT) 3FM Serious Talent Tommy Ebben in huis. Het nieuwe album van de singer-songwriter bruist van de levenslust. Muziek met een emotionele diepgang om het leven te vieren en te omarmen in al zijn glorie en bitterheid. Op zondag 31 augustus neemt Tommy de bezoeker mee in zijn belevingswereld.

Hart op de Tong is twee jaar geleden opgericht in de Keizersgrachtkerk te Amsterdam. Tijdens intieme sessies dompelden onder meer Spinvis, Wende Snijders, Typhoon en Giovanca het publiek onder in hun belevingswereld, gedachtestromen en inspiratiebronnen. HODT Haarlem zal als klein zusje op dezelfde voet het publiek in vervoering willen brengen, met misschien minder gevestigde namen, maar dezelfde kwaliteit.

Bij HODT staan de songteksten en juist ook de emotie achter de nummers centraal: Wat is de drijfveer om deze tekst of gedachte muzikaal te vertolken? Tommy Ebben heeft het talent in pakkende teksten en stuwende melodieën, te omschrijven hoe je vanuit momenten van mineur uit het dal kunt klimmen. Tijdens HODT gaat Tommy nader in op de levensvragen waarover hij zich het meest verwonderd. Hoe raapt hij zijn hart op wanneer het gehavend is?

Hart op de Tong vindt plaats in de Nieuwe Kerk. Een zeventiende-eeuwse kerk aan het Nieuwekerksplein in hartje centrum. De toegang bedraagt 5 euro in de voorverkoop, exclusief reserveringskosten. De deuren gaan vanaf 15:30 open en na afloop is er bij een drankje de gelegenheid voor het publiek om met elkaar én met de artiest na te praten.

Nodig je vrienden uit voor het concert middels de e-card
Aan de derde act werkten mee:
Hoofdact: Tommy Ebben, Pepijn van den Wall Bake
Host: stadsdominee Tom de Haan
Productie: Guido Attema, Tom de Haan, Inge Verdegaal
Vrijwilligers: Jip
Geluid & licht: Patronaat
Sponsoring: Protestantse gemeente Haarlem, Patronaat, Kerk & Wereld, Haella fonds, IKON

Tommy Ebben foto/copyright: Jens van der Velde.
apps.aero Heris IT